top of page
Varaus- ja peruutusehdot

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat Hooked Saimaan (myöhemmin yritys) kalastuspalveluita, ohjelmapalveluita, ruokailupalveluita sekä muita mahdollisia Hooked Saimaan järjestämiä palveluja. Ehdoista voidaan myös erikseen sopia myyjän ja asiakkaan välillä.

Tilaisuuden varaaminen ja henkilömäärän vahvistaminen

Varaus on asiakasta ja myyjää sitova, kun asiakas on vahvistanut tilaisuuden. Tilaisuus voidaan vahvistaa kirjallisesti paperilla tai sähköpostitse. Varaus on myös asiakasta ja myyjää sitova, kun asiakas on maksanut varausmaksun tai koko maksun. Asiakkaan on vahvistettava tapahtuman henkilömäärä ja muut tarvittavat tiedot viimeistään 7 arkipäivää ennen tapahtumaa, jos asiasta ei ole muuta sovittu. Ilmoitetut tiedot toimivat tilaisuuden minimilaskutusperusteena.


Varausmaksu

Varausmaksu peritään yksityishenkilöiltä sekä ulkomailla sijaitsevilta yrityksiltä. Suomalaiset yritykset laskutetaan tilaisuuden jälkeen, ellei toisin sovita. Varausmaksu on varauksen yhteydessä 50 % tilaisuuden loppulaskusta ja 50 % viimeistään 30 päivää ennen tilaisuuden alkua, ellei toisin sovita. Mikäli tilaisuus varataan alle 30 vrk tilaisuuden alusta koko varausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä.

 

Peruutusehdot

 

Jos asiakas peruuttaa tilaisuuden:

  • Mikäli varausmaksu on maksettu, peruutusmaksu on 100 € alv 0% (110 € sis alv 10 %)

  • peruutus 30–14 vrk ennen tilaisuutta: 150 € alv 0% (165 € sis alv 10%)

  • peruutus 13–7 vrk ennen tilaisuutta: 50 % loppulaskun summasta

  • peruutus 6–0 vrk ennen tilaisuutta: 100% loppulaskun summasta

  • Juhannus-, joulu- tai uudenvuodenvarauksissa sovelletaan korotettua peruutusmaksua:

    • peruutus viimeistään 45 vrk ennen tilaisuutta: 220 €, sis alv 10%

    • peruutus 44–0 vrk ennen tilaisuutta: 100% loppulaskun summasta


Jos myyjä peruuttaa tilaisuuden:

Jos peruutus johtuu muusta kuin myyjän force majeure (ylivoimainen este) syistä, myyjä palauttaa varausmaksut kokonaisuudessaan. Force majeure -syihin kuuluu muun muuassa luonnonvoimat, sota, viranomaisten toimet tai yleislakko, mutta se ei rajoitu ainoastaan näihin, vaan voi sisältää mm. kaluston rikkoontumisen tai muita ylivoimaisia esteitä.

 

Maksaminen

Mikäli asiakas maksaa tilaisuuden laskun sijaan luottokortilla, perimme siitä 4 % palvelumaksun. Luottokorteista Visa ja MasterCard käyvät maksuvälineinä. Muita maksuvaihtoehtoja ovat laskutus (suomalaisille yrityksille) tai ennakkomaksu (yksityisille ja ulkomaalaisille yrityksille).


Tilaisuuden alkaminen

Tilaisuus alkaa sovittuna kellonaikana, sitä edeltävä aika on varattu tilaisuuden etukäteisjärjestelyihin. Myöhästyminen tilaisuuden alusta lyhentää tilaisuuden kestoa. Muista järjestelyistä ja muutoksista tulee sopia etukäteen ja informoida myyjää mahdollisista muutoksista välittömästi. Katso yltä myös peruutusehtomme.

 

Lisätunnit

Tilaisuutta on mahdollista jatkaa sovitun ajan jälkeen, mikäli tilassa tai tapahtuma-alueella ei välittömästi ala seuraava tilaisuus ja mahdollisille huoltotoimille jää riittävästi aikaa. Lisätunnit laskutetaan erikseen sovittavan korvauksen mukaisesti.


Tarjoilut

Tapahtuma-alueella ja tapahtuman aikana myyjä tai myyjän valtuuttama yhteistyökumppani vastaa kaikista tarjoiluista. Tarjoilut tulee tilata ajoissa, viimeistään 5 arkipäivää ennen tilaisuutta. Henkilömäärä vahvistetaan viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta ja minimilaskutus tapahtuu tällöin ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti. Jos asiakas haluaa itse hoitaa tarjoilut, sovitaan siitä erikseen myyjän kanssa. Asiakas saa toimittaa tapahtumiin omia alkoholijuomia.

Ohjelmapalvelut

Myös ohjelmapalveluihin sovelletaan samoja varaus- ja peruutusehtoja. Ohjelmapalvelut toteutetaan sovitun mukaisesti olosuhteet huomioon ottaen. Myyjällä on pakottavasta ja/tai myyjästä riippumattomasta syystä oikeus ohjelmanmuutoksiin, jolloin tilalle tarjotaan vastaava palvelu tai peruuntunut osuus hyvitetään hinnasta.

 

Muut palvelut

Myös muihin palveluihin sovelletaan samoja varaus- ja peruutusehtoja.Lisätietoja

Tilaus- ja peruutusehtoihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla Hooked Saimaahan, info@hookedsaimaa.fi tai soittaa numeroon 044 972 5746. Pyrimme ratkaisemaan mahdolliset ongelmat hyvässä hengessä.
 

bottom of page