Hooked Saimaa tarjoaa upeita elämyksiä luonnonkauniilla Saimaalla.

Saimaan luonto on ainutlaatuinen yhdistelmä herkkää ja karua, jylhää ja vehmasta –

sekä ennenkaikkea puhdasta ja hiljaista.

Saimaan vedenlaatu on erinomainen, luonto puhdas ja puhutteleva.

Olen Eemeli Oksiala, Hooked Saimaan perustaja ja yrittäjä sekä koulutettu kalastusopas. Luonto ja kalastus ovat intohimoni ja upea Saimaa asiakkaitteni etuoikeus – Saimaan seutu on kotiseutuani, joten tunnen sen kuin omat taskuni. Haluan tuoda sen tarjoamat elämykset kaikkien saataville. Taustani on myös nuorisotyössä – Saimaa on hieno kohde myös nuorisolle, joka kaipaa luontoelämyksiä ja rauhoittumista.

 

Hooked Saimaa tarjoaa jokaisena vuodenaikana upeita elämyksiä – ihan jokaiselle. Saimaa on tunnettu puhtaasta vedestään, upeista maisemistaan ja monipuolisesta luonnostaan.

Varusteemme ovat huippuluokkaa. Veneemme on ranskalainen Jeanneau Merry Fisher Marlin 755, jossa riitää tilaa oppaan lisäksi jopa 7 hengelle. Vene on varusteltu nykyaikaisella kalastustekniikalla ja meillä on käytössämme ammattimainen täysi kalastusvarustus, joilla onnistuu kaikenlainen kalastus. Veneestä onnistuu vetouistelun lisäksi myös heittokalastus ja jigaus. Veneessä on myös lämmin hytti ja kemiallinen wc.

Luontoyöpymisissä käytämme Tentsile-puumajoitteita, jotka ovat uudenlainen ja jännittävä tapa yöpyä maastossa. Tentsile-puumajoitteet eivät jätä jälkiä herkkään luontoon, sillä ne viritetään puiden varaan, jolloin maapohja ei vahingoitu. Yöpyminen maastossa on monelle eksoottinen ja ennenkokematon juttu. Kannattaa kokeilla!

Saimaa on Suomen suurin järvi ja Euroopan neljänneksi suurin järvi. Saimaa on myös uhanalaisen Saimaannorpan ainut koti maailmassa. Kalaa ja kalalajeja Saimaassa on runsaasti. Saaliiksi voi nousta ahventa, haukea, järvitaimenta, järvilohta, kuhaa, erilaisia särkikaloja tai harjusta ja sieltä löytyy myös Suomen uhanalaisin kalalaji Saimaan nieriä.

Kunnioitamme luontoa ja huomioimme ympäristönäkökohdat kaikessa toiminnassamme. Haluamme säästää upean Saimaan puhtaana myös tuleville sukupolville.

Tervetuloa vieraaksemme!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

HOOKED SAIMAA

Puhelin 044 972 5746

info@hookedsaimaa.fi

www.hookedsaimaa.fi

© 2021 Hooked Saimaa

 

© Kuvat Pauli Sorsakari, Maarit Lahikainen

© Video Darcmedia
 

© Sivujen valmistus Neiti Sievänen