top of page

Hooked Saimaa tarjoaa upeita elämyksiä luonnonkauniilla Saimaalla.
 

221527_10150168335179508_3845222_o_edite

Kalastusopas Eemeli Oksiala

 

Olen Eemeli Oksiala, Hooked Saimaan perustaja ja yrittäjä sekä koulutettu kalastusopas ja nuorisotyöntekijä. Synnyin vuonna 1993 kalastajaperheen kuopukseksi. Isäni jalanjäljissä olen tottunut olemaan kalassa ja luonnossa pienestä pitäen. Kalastus ja luonto ovat minulle enemmän kuin intohimo – se on elämäntapa.

 

Tykkään kalastaa ja retkeillä jokaisena vuodenaikana, sekä kesällä että talvella. Haluan oppia kokoajan lisää kalastuksesta ja kaloista sekä ymmärtämään luontoa. Kalastaminen ja kalojen saanti ei ole aina täysin yksiselitteinen asia, jonka voisi oppia kirjasta - on käytävä itse kokeilemassa! Käytän kalastuksessa uutta teknologiaa, joka on mielenkiintoista ja antaa toisenlaisen näkökulman kalastukseen. Nautin luonnossa yöpymisestä ja nuotiolla herkullisten luontoruokien tekemisestä. Kiireetön olo retkellä on parasta!

 

Nuorisotyöntekijänä ymmärrän nuorisoa ja heidän tarpeitaan paremmin. Haluan tarjota nuorille samanlaisen mahdollisuuden tutustua luontoon ja kalastukseen kuten isäni minulle. Kalastus ja retkeily on mielestäni yksi parhaimmista harrastuksista lapsille ja nuorille.

 

Retkeily ja kalastaminen ovat mieleenpainuvia tapoja viettää vapaa-aikaa Suomen puhtaassa luonnossa. Annan kaikki oppimani asiat ja vinkit käyttöösi, jotta pääset hyvin alkuun tai jatkamaan omaa polkuasi kalastajana.

 

Pidämme sinusta huolta ja annamme turvallisen kokemuksen ammattioppaan matkassa. Luonto kuuluu meille kaikille ja siksi haluan tehdä tätä työtä!

Kunnioitamme luontoa ja huomioimme ympäristönäkökohdat kaikessa toiminnassamme. Haluamme säästää upean Saimaan puhtaana myös tuleville sukupolville.

Tervetuloa vieraaksemme!

WhatsApp%2520Image%25202020-12-06%2520at

Saimaan luonto on ainutlaatuinen yhdistelmä herkkää ja karua, jylhää ja vehmasta – sekä ennenkaikkea puhdasta ja hiljaista.Saimaan vedenlaatu on erinomainen, luonto puhdas ja puhutteleva.

bottom of page